Хранителна писалка - Silver Grey - Rainbow Dust

Няма наличност
SKU
RD2961
7,90 лв.

Хранителните писалки от Rainbow Dust може да се използват от двете страни, едната страна има фин връх от 0,5 мм, а другата страна има дебел връх от 2,5 мм. Химикалката е особено подходяща за рисуване на очи и друт тип подобни финни щрихи.

Специалното мастило за храна изсъхва бързо и е по-добро за фина работа от боя и четка. Писалката работи най-добре върху твърда повърхност, така че оставете Вашият  марципан, фондан или айсинг да изсъхнат малко, преди да използвате писалката. Това ще даде най-добрия резултат. Съхранявайте двустранната писалка плътно затворена, за да предотвратите изсъхване. Ако писалката е изсъхнала, използвайте малко вода върху писеца.

Писалката не е подходяща за оцветяване на големи повърхности. За големи повърхности можете да използвате хранителна боя или боя от цветен прах и подмладяващ спирт. Мастилото в писалката е на водна основа и не е подходящо за оцветяване на шоколад и Candy Melts.

Състав: вода, глицерин, етанол, Е151, Е110, Е142. Е110 може да има неблагоприятен ефект върху активността и вниманието при децата. Този продукт е подходящ за вегетарианци и със кошер сертификат.

Food Art Pen съдържа 5 грама ядливо мастило.

Опаковката на този продукт е на английски, френски, немски, испански и холандски.