Decora Електрическа въртяща поставка - ø 28 см

В наличност
SKU
9276010
370,00 лв.
Сладката къща не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Размер : 28 cm грамофона с градуирана скала от 6 до 26 cm

 Копче за регулиране на посоката на въртене и скоростта

 Бутон за режим на готовност

 Незаменимата електрическа машина за торти Decora е перфектна за декориране на торти и единични порции, създаване на прецизни декорации и за завършване на всяко сладко и солено приготвяне. Той е проектиран да опрости и улесни работата по декорирането, тъй като ви позволява да имате и двете си ръце свободни, за да се посветите изключително на завършването на детайлите. Състои се от компактно и леко механично тяло с овална форма с кръгла пръстеновидна гайка, върху която се върти пластмасов диск с градуирана скала, което улеснява правилното позициониране на съда за декориране.

 Практичен и интуитивен, лесен за използване: благодарение на копчето в предната част на механичното тяло е възможно да изберете посоката на въртене, по посока на часовниковата стрелка или обратно на часовниковата стрелка, и скоростта на въртящата се маса до максималната скорост на въртене от 60 rpm ( обороти в минута). Бутонът, разположен до копчето, ви позволява да блокирате въртенето на платото, оставяйки го в режим на готовност, без да нулирате посоката на въртене и настройките на скоростта, за да рестартирате точно там, където сте спрели.