Концентриран аромат - Ягода - 30мл - FunCakes

В наличност
SKU
F56370
8,50 лв.
Сладката къща не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Само няколко капки от FunCakes Flavors, за да придадете на вашите глазури, блатове, сладолед, сосове и други вкусен вкус.Тези аромати са много по-концентрирани от ароматните пасти, така че 1-2 капки на 100 g краен продукт вече ще дадат страхотен резултат. Те са стабилни както при печене, така и при замразяване-размразяване, което ги прави идеални за всякакъв вид проекти за печене. И защо да ги държим само за печене? Какво ще кажете за мармалади, сорбета, кремове или желатин, или в случая с този лимонов вкус: дори ястия с печено пиле ще свършат работа! Бъдете креативни и добавете любимия си вкус към всяко лакомство! 

Вкусовете FunCakes са безалкохолни и халал. Всички аромати са на водна основа, с изключение на портокал, бисквитка с подправки, мента и лимон, които са на маслена основа. Бутилките са с удобен капак-капкомер за лесно дозиране.

Съхранявайте на сухо и тъмно място

Състав: вода, пропилей гликол, естествени ароматични вещества, ароматични препарати.

Максимална използваема доза: 3,8 g/kg.

Този продукт е: Халал сертифициран, подходящ за вегетарианци, подходящ за вегани.

Съхранявайте на сухо и тъмно място

Нетно съдържание: 30 мл.